Hirdetés

Hasznos újítást kaphatnak az Androidos eszközök felhasználói: hamarosan megérkezhet a Google féle Find My Androidra, amely még az almás cég rendszerénél is hatékonyabb lehet.

Akkor is megtalálhatjuk majd elveszett eszközünket, ha nincs WiFi, Bluetooth kapcsolata, vagy netán ki van kapcsolva.

Hamarosan megérkezhet a Google féle Find My Androidra

A rendszer egy Google Play rendszerfrissítéssel települhet az Androidos eszközökre, a cég adatvédelem fókuszú megoldást tervez, titkosított legutóbbi helyzetről szóló jelentésekkel, ezek mutatnak arra, hogy egy Find My féle megoldás érkezhet.

Már tavaly szóltak pletykák a Google efféle terveiről, egészen mostanáig azonban nem hallottunk felőle. A frissítés egyelőre csak felkészíti az eszközöket, a funkció megérkezéséről még nem tudunk semmi pontosat.

A rendszerfrissítés egyéb újdonságokat is tartalmaz, például automatikusan archiválja az appokat, ha kevés a tárhely, elhozza a digitális kocsikulcs támogatást a Xiaomi eszközökre, valamint lehetővé teszi a Fitbit Sense 2 és a Versa 2 felhasználói számára, hogy a Google Wallethez kapcsolt bankkártyáikat az óráikról kezeljék.

Ezen felül a Google dolgozik az igazolványellenőrzés hatékonyabbá tételén, ellenőrzi a beküldött képek minőségét.

Ti örülnétek egy Androidos Find my rendszernek?

Hirdetés
FORRÁSGizmochina
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.