A Honor két igen jelentős funkcióval fogja bővíteni a Honor 10 repertoárját szoftverfrissítés formájában, az egyik a nemrég bejelentett GPU Turbo, a másik pedig a mesterséges intelligencián alapuló stabilizálás, az AIS.

A Honor ígérete szerint a frissítés augusztus 3-tól érkezik a Honor 10 készülékekre, ami tartalmazni fogja a GPU Turbót és az AIS-t is. Néhány szó, hogy mik is ezek:

GPU Turbo

Ezt a funkciót elsőként a Honor Play kapta meg, lényege pedig, hogy nem a processzor, hanem a grafikus gyorsító teljesítményét növelik úgy, hogy a fogyasztás lényegesen kevesebb. Papíron a GPU Turbóval a támogatott mobilok 60%-kal nagyobb teljesítményre és 30%-kal hatékonyabb működésre lesznek képesek.

AIS

A mesterséges intelligencián alapuló képstabilizálás a Huawei P20 Prónál jelent meg először és kifejezetten éjszakai fotók készítésére alkalmas. Amennyiben hosszú záridős fotót szeretnénk sötétben készíteni, úgy 4-6 másodpercig kell egy helyben tartani a telefont, a szoftver pedig automatikusan kiküszöböli a kézmozgásból adódó kellemetlen elmosódást, így egy világos, részletgazdag fotót fogunk kapni.

P20 Pro: Este mód – 11 körül

Nos mindezt a Honor 10 augusztus 3-tól megkapja. A Honor elnöke, George Zhao így nyilatkozott:

„Rendkívüli örömünkre szolgál, hogy a vadonatúj készülékünk, a márka zászlóshajója, a Honor 10 megkapja a GPU Turbo frissítést és az automatikus képstabilizátort. Ezzel a nyár folyamán nagyban növelni tudjuk nem csupán a játékélményt, hanem a Honor 10 mesterséges intelligenciával működő kamerájának használatával járó élményt is.”

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.