Hirdetés

A legutóbbi jelentések azt latolgatták, hogy a Honor búcsút int a Huawei-nek, hogy a továbbiakban teljesen független vállalatként működjön, de Zhao Ming, a Honor feje eloszlatta a pletykákat: nem válnak el a Huawei-től, hanem továbbra is annak égisze alatt dolgoznak majd. Sőt, még arról is osztott meg információt, hogy a 2013-ban alapított cég változtat a technológiai fejlődésének irányán.

A Honor annak idején azért alapult, hogy az olyan vállalatokkal szálljon szembe, mint a Xiaomi, és a Huawei igen sokat is keresett nekik köszönhetően. Az utóbbi időszakban a Honor túlszárnyalta a Xiaomi eladásait, és sokan úgy vélték, hogy ezeket az eredményeket fokozhatná, ha önálló vállalatként működne a jövőben.

Úgy tűnik azonban az első kézből kapott információk alapján, hogy a válás nem fog bekövetkezni egyhamar, és ugyan függetlenül, de a Huawei-jel karöltve fognak dolgozni azon, hogy új eszközökkel kápráztassák el a nagyközönséget és nagy hangsúlyt fektetnek a régebbi eszközök támogatására is.

A Huawei ezalatt már dolgozik saját 5G képes eszközein is, hogy képesek legyenek lépést tartani a többi telefongyártó vállalattal. Előre láthatóan 2019-ben mutathatnak be ilyen készüléket. Az 5G-t támogató chipset, a Kirin 980 viszont már készen áll a bevetésre, és október 16-án érkezik az új Huawei Mate 20 Próval.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.