Míg a többi hasonló korú srác pokémonokra vadászik, addig a 13 éves Kiss Dániel játékokat fejleszt. A miskolci fejlesztő eddig két játékot készített alig pár nap eltéréssel jelentek meg a Play Áruházban.

Pota-tales

Alapjaiban véve egy egyszerű elgondolású játék, viszont a pályák nem egyszerűek. A Pota-tales lényege, hogy különböző akadályokon át aranyat gyűjtve juttassuk célba a krumpliemberünket, melynek legnagyobb félelme, hogy sült krumplit csinálnak belőle, ezért menekül. A játék nagyon szórakoztató és leköti az embert. Ha gyűjtöd az aranyakat, akkor azt különböző segítségekre válthatod be, hogy könnyebb legyen végigvinni a pályát. A Pota-tales teljesen ingyenes, INNEN tölthető le.

pota-tales-funbytes (2) pota-tales-funbytes (3)

pota-tales-funbytes (4)Segítségképp a fejlesztőtől kaptunk egy kuponkódot, amivel 65.000 aranyhoz juthattok, használjátok fel: PZUZYH87ZHSQ8LCB38M6W0M

ColorBlinder

Ebben a játékban négyzetek közül kell kiválasztani az eltérő színűt, így tesztelheted a szemed, hogy mennyire tudod megkülönböztetni az árnyalatokat. Azonban ne gondolkozz sokáig, mert nincs sok időd. A fejlesztő a játékból származó bevételek felét az Unicef-nek ajánlja fel, úgyhogy segítsetek Daninak, próbáljátok ki a ColorBlinder-t is, mely szintén ingyenesen letölthető a Play Áruházból.

colorblinder-funbytes (1) colorblinder-funbytes (2) colorblinder-funbytes (1)

Dani nem áll meg itt, már fejleszti a következő játékot, ami szintén pontgyűjtő minijáték lesz, a megjelenés szeptember közepére várható. Legyetek résen, Dani összes játékát ITT találjátok majd meg.