A 14 éves miskolci játékfejlesztő, Kiss Dániel (FunByte) nemrég megjelentette a Play Áruház-ban új játékát, mely a Bloxx nevet viseli.

bloxxlogo

A Pota-tales-t kb. 2000-en, míg a ColoBlinder-t lassan 2500-an töltötték le az áruházból. Ezek a játékok ingyenesek, alkalmazáson belüli vásárlási lehetőség van, mely bevételek egy részét Dani az UNICEF-nek ajánlja fel.

Az új Bloxx már pénzbe kerül, 189 Ft-ba kerül, viszont ez egyáltalán nem sok és legalább ennyivel támogassuk a magyar alkalmazásfejlesztőt. A játékról bővebben videónkban láthattok infókat, illetve bemutatjuk a játékmenetet is.

Ha szeretnéd megvenni a Bloxx-ot és támogatni Dani-t, hogy ne hagyja abba, amit csinál, akkor kattints/bökj IDE, ami továbbít a Play Áruház-ba.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.
  • Csaba Balázs

    Mintha nem lenne vége a cikknek… akkor most mi is van? Egy csomó (játék)fejlesztő van kis hazánkban. Kiss Dániel miért is jobb? Mert 14 éves? Majd 4 év múlva felveszi egy cég, amely _valóban_ hozzájárul a GDP-hez, nem programoz, hanem értéket teremt.

    “Anyám ma elment 2 órára takarítani, 2e Ft-ért. Ha szeretnél Te is takaríttatni és támogatni anyu-t, hogy ne hagyja abba, amit csinál, akkor katt ide: …”