Hirdetés

Frissítést kapott a Nothing Phone (2), ami számos javítást, optimalizációt hozott el a nemrég bemutatott mobilra.

A frissítés változásnaplója meglehetősen hosszú, érkezett néhány kamera-újdonság, ezen felül pár hibát is javítottak és korábban bejelentett funkciók is aktiválásra kerültek.

Frissítést kapott a Nothing Phone (2) - képen a menürendszer
Nothing Phone (2)

A portrémód immáron támogatja a kétszeres zoomot, a mozgásrögzítés már az 50 megapixeles módot is támogatja, a HDR minősége javult, szebb zoom érhető el 4-szeres és 10 szeres nagyításnál, a harmadik felek appjaiban javult a kamera minősége, csökkent a késleltetés videózáskor, és jobb stabilizálási algoritmus is érkezett.

Javult az akkumulátor és a töltés teljesítménye is extrém körülmények között, valamint a vezeték nélküli töltés, az akkumulátor megosztás, az arcalapú feloldás és az ujjlenyomat olvasó is.

Az NFC-vel és a gyorsbeállításokkal kapcsolatos hibákat orvosolták, javult a hálózati kapcsolat stabilitása is. A Glyph Composer már letölthető a Play Áruházból, aminek segítségével elkészíthetőek a saját Glyph csengőhangok.

Már követhető az Uber érkezése a Glyph felületen keresztül, hozzáadhatóak a widgetek a zárképernyőhöz és az always-on kijelzőhöz is. Érkezett 4 új háttérkép, megjött az egykezes mód, az átdolgozott Nothing Machine csengőhangok és értesítési hangok, a lehetőség, hogy hozzáadjuk a gyorsbeállításokat a főképernyőhöz és a zárképernyőhöz. Maga a frissítés egyébként 105 MB.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.