Hirdetés

ChatGPT-vel újít a Nothing OS 2.5.5, ami a Nothing Phone (2a) esetében kamerás újdonságokkal, hibajavításokkal és az áprilisi biztonsági csomaggal érkezett.

Jön egy ChatGPT widget, aminek segítségével könnyedén elérhetjük a szolgáltatást, de lesz egy olyan menü opció is, amivel gyorsan kimásolhatunk képernyőképeket vagy szövegeket, melyekkel új beszélgetést indíthatunk a mesterséges intelligenciával.

ChatGPT-vel újít a Nothing OS 2.5.5 - illusztráció

Az integráció használatához továbbra is szükség van a letölthető ChatGPT alkalmazásra. Az új funkció a korábbi Nothing Phone eszközökre is érkezik.

Az Ear és az Ear (a) fülesekkel egy gesztus segítségével indíthatunk hangalapú beszélgetést a ChatGPT-vel, ez az újdonság a későbbiekben más audió termékekre is érkezik.

A Nothing OS 2.5.5 elhozza az Ultra XDR módot a kamera alkalmazásba, illetve egy HDR kapcsolót a fotó és portré módokhoz. Állítható lett a csengés módja a gyorsbeállításokban, megérkezett a RAM booster, egy új felvevő és egy akkumulátor widget is.

Dolgoztak a rendszer stabilitásán, az NFC-t és a Wi-Fi-t is optimalizálták, de javult a hangerő beállítása, hibákat javítottak és a teljesítményt is finomították.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.