Hirdetés

Egyre több a szivárgás az LG következő csúcskészülékéről, ami az LG V35 nevet viseli. A Wireless Power Consortium weboldalán jelent meg a telefon modellszámmal (LM-V350EM) és egy fényképpel együtt.

A képen látható, hogy ezen a készüléken nem lesz notch, alul és felül ugyanakkorák lesznek a kávák, alul pedig látható a széleken a fénytörés, ez alapján ívelt kijelzőre lehet számítani. 

Korábbi jelentések alapján az LG V35 ThinQ 6 hüvelykes, QHD+ felbontású IPS LCD kijelzővel, Snapdragon 845-ös lapkával, 6 GB RAM-mal és 128 GB belső tárhellyel fog érkezni. A hátlapi kamera 16 MP-es és f/1.6 rekeszértékű lesz, amit egy széles látószögű lencse segít, az előlapra pedig egy 8 MP-es szenzor kerül majd.

Android 8.1 operációs rendszer lesz rajta alapból, az akkumulátor pedig 3000 mAh kapacitású lesz. Az LG V35 ThinQ várhatóan IP68-as tanúsítvánnyal is bírni fog, a megjelenésére pedig júniusban lehet számítani, de ez még nincs megerősítve.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.