Hirdetés

Az idei első videómban igen nagy szeletett kapott a Galaxy S20 széria és a Fold 2, melyek leleplezését akkor még csak híresztelések alapján február 11-re taksáltak.

Ezt egy kiszivárgott videó is megerősíti, ami hivatalos promó anyag, csak épp idő előtt került ki az internetre. Időközben a Samsung is megerősítette a dátumot.

A Samsung Unpacked event tehát 2020.02.11-én lesz és minden jel arra utal, hogy a kinyithatós Galaxy Fold 2-t is bemutatják a három új S-szériás mobilon kívül. Nagyjából így fog kinézni az idei S-széria:

A videómban említettem, hogy a Samsung idén 10-et ugrik számozásban 1 helyett, feltehetően Galaxy S20, S20+ és S20 Ultra néven fognak bemutatkozni az újdonságok.

A kiszivárgott videó „Galaxy” feliratánál van két lepel alatt lévő box, az első a Galaxy S20 Ultra kameradudorjára, a másik pedig a kinyithatós, Motorola RAZR-re hajazó Foldra utalhat. Az esemény helyszíne San Francisco.

Hirdetés
FORRÁSAndroidCentral
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.