A TheVerge oldalán megjelent egy fotó, melyen állításuk szerint a február 26-án bemutatkozó LG G6-ot lehet látni. A fotó jó minőségű, viszont nem látni teljes egészében a mobilt.

Amit láthatunk, hogy a keret biztosan fémből lesz, de mivel a hátlapot nem láthatjuk, így erre nem tudjuk azt mondani, hogy tuti nem üvegből lesz. A kijelző melletti kávák relatív keskenyek lesznek, illetve a sarkok érdekes módon le vannak kerekítve. A megjelenítő fölött sem hagytak sok helyet, ami dicséretes, láthatjuk a szenzorokat, a beszédhangszórót és az előlapi kamerát.

Az LG nemrég bemutatta 18:9-es képarányú kijelzőjét, mely az LG G6-ban fog debütálni. Mivel a Galaxy S8 nem az MWC-n fog bemutatkozni, így az LG-nek ez egy kiváló alkalom arra, hogy elvigye a show-t, a Sony mobiljai körül annyira nem nagy a felhajtás, a HTC-nél is hasonló a helyzet, a Huawei nem biztos, hogy most mutatja be a P10-et, de persze lehet, hogy látunk még érdekességeket.

Az LG az idei flagshipben is megtartja a 3.5 mm-es jack csatlakozót, továbbá vízálló is lesz a készülék. Kíváncsian várjuk a február 26-ot!

Hirdetés
FORRÁSTheVerge
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

  1. Szintén nem sikerült, már megint kivinni teljesen a szélekre a kijelzőt, nem is akarták gondolom. Ezzel a lekerekítéssel nem nagyon értek egyet

Comments are closed.