Mióta a készülékgyártók úgy döntöttek, hogy a minél nagyobb kijelző/előlap arány elérésére törekednek, láthattunk már néhány érdekes megoldást, mint pl.: Oppo Find X, Xiaomi Mi Mix 3, Vivo Nex S, hogy csak pár készüléket emeljünk ki.

Most a ZTE kezdett el új utakat járni, melyekről a /Leaks rakott ki néhány képet, így mi is megnézhetjük, miben is különböznének az új dizájnok.

Az Axon V nevű koncepció készülék az előlapi kamerákat egy, a készülék jobb oldalán lévő „kinövésben” képzeli el, melyben 2 kamera is helyet foglalna, ezek segíthetik a minél pontosabb arcalapú feloldást, a két szenzorral ellátott főkamerák hagyományosabb helyet foglalnának el.

Az Axon S egy már régebb óta meglévő megoldást alkalmazna, szétcsúsztatható mechanika használatát vizionálták a tervezők, de horizontálisan lehetne a készüléket csúsztatni más gyártókkal ellentétben, így válnának elérhetővé a kamerák. Hátulra 3 szenzor kerülne Xenon vaku társaságában, míg elöl 2 kamera végezné a képalkotást.

A fenti képek csak koncepciók, de érdekes látni, hogy más gyártók miképpen is képzelik el a jövőt. Nektek tetszene egy ilyen dizájnnal ellátott mobil vagy másképpen oldanátok meg a teljes kijelzős előlapot?

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.