Az LG ötkamerás mobilja, a V40 ThinQ még októberben debütált, azonban az értékesítése eddig csak Európán kívül indult el. A gyártó V-szériájának hatodik tagja 6,4 hüvelykes, QHD+ kijelzővel, Snapdragon 845-ös rendszerchippel és 3300 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, kamerafronton pedig 8+5 MP-es duó virít az előlapon és egy 12+12 MP-es (normál és telefotó) páros a hátlapon.

Az európai forgalmazásról eddig nem volt hír, azonban két verzió megjelent nemrég a Wireless Power Consortium oldalán (LM-V405EB és LV-V405EBW), ami a források szerint azt sugallja, hogy az LG V40 ThinQ érkezik az öreg kontinensre.

A forrás azt is állítja, hogy az EU-s modellre külön firmware-t fejlesztenek LMV405EB-EUR-XX_NOV-30-2018+0 azonosítóval, amiből az EUR egyértelműen a kontinensre utal. Reméljük, hogy a telefon hasonlóan az LG G7 One-hoz már Android Pie rendszerrel érkezik hozzánk, a hivatalos megerősítésre azonban még várnunk kell.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.