Hirdetés

Az Energizert talán senkinek sem kell bemutatni, az elemgyártás piacán igen népszerűek, de úgy tűnik, hogy az okostelefon-vonalra is szeretnének több figyelmet fordítani.

Nem is akármilyen telefonnal, hűen magukhoz egy 16.000 mAh-s akkumulátoros készüléket kívánnak piacra dobni. Az Energizer Power Max P16K Próról már néhány specifikációt is tudunk: 5,99 hüvelykes kijelzővel rendelkezik majd, továbbá az előlapon egy 8 megapixeles szelfikamera lapul. Úgy tűnik, hogy a dizájn és a specifikációk (lapkakészlet, dupla hátlapi kamera) nagy részét a Power Max P600S-től örökölte, bár a P600S mindössze 4.500 mAh-s akksival rendelkezik.

Energizer Power Max P600S

Várhatóan az MWC-n mutatkozik be a gigantikus akkumulátorral bíró okostelefon, izgatottan várjuk. Az eseményen mi is kint vagyunk, így elsőkézből értesülhettek az újdonságokról akár a weboldalunkon, akár a YouTube csatornánkon.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Ildi
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: