Mától megvehető a OnePlus 6! A vállalat hivatalos weboldalán érhető el a készülék, az értékesítés ma (május 22-én), 10:00-kor indult. A start után az oldal még gyorsan betöltött, azonban szerveroldalról nagyon lassú volt a válasz, ezért nem adta kosárhoz a kiválasztott készüléket, illetve fizetés előtt Internal Server Error hibaüzenet fogadott.

A hiba persze a tömeggel együtt megszűnt, szóval ha szeretnél hozzájutni a készülékhez, akkor minden további nélkül megteheted, de várhatóan csak 7 napon belül fogják kiszállítani. A OnePlus 6 Mirror Black és Midnight Black színekben vásárolható meg, azonban a 8/256 GB-os modellből máris készlethiány van.

Ha szeretnéd megvásárolni az új OnePlus 6-ot, akkor irány a gyártó weboldala. Ha ma rendeled meg, akkor 20% kedvezményt kapsz az elsőbbségi szállításból. A telefont EU raktárból küldik, tehát vámolás miatt nem kell aggódni.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.