A OnePlus 6 kétségkívül az egyik legjobb okostelefon 2018-ban és ezt leginkább jó ár/érték arányának köszönheti. A gyártó hivatalos weboldalán a készülék 519 eurónál indul, ami átszámolva nagyjából 169.000 Ft-ot jelent, ha EZT A LINKET használjátok, akkor 20 euró tartozékkedvezményre lesztek jogosultak.

Azonban most egy még jobb lehetőségre hívnánk fel a figyelmet, ugyanis a Gearbest villámvásárt tart. A készlet erejéig (ami cikkünk írásakor még 207 db volt) a 6/64 GB-os Mirror Black OnePlus 6 mindössze 502,29 dollárba kerül, amiből még lejön 2,3 dollár az IT$MP1P6 kuponkód használatával, ha pedig az EU priority Line szállítást választjátok, akkor vámot sem kell majd fizetni. Így mennyi a végösszeg? 499,99 dollár, ami átszámolva 139.300 Ft. Eddig is jó vásár volt a telefon, de most még jobban megéri.

Sajnos más modellekre nem vonatkozik ez az akció, illetve így a garanciális ügyintézés a Gearbesten keresztül zajlik. Ha szeretnél spórolni a mobilon, akkor érdemes lecsapni rá, amíg még van belőle.

Ha megvennéd, akkor KATTINTS IDE!

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.