A Samsung korábban bejelentette, hogy 2017 januárjában érkezik a tavalyi flagship modellekre az Android 7.0 Nougat frissítés. Nos január van és néhány Galaxy S7 és S7 edge tulajdonos már meg is kapta a frissítést.

A gyártóknál szokás, hogy első körben csak néhány felhasználó kapja meg a szoftverfrissítést, először náluk tesztelik, hogy minden rendben van-e, ha igen, akkor adják ki globálisan az új verziót. A jelenlegi build a G935FXXU1DPLR, mely már tartalmazza a januári biztonsági javításokat is. Ha lezajlik a teszt, akkor minden Galaxy S7 és S7 edge készülékre megérkezik a frissítés, ez igazából napok kérdése, maximum 1-2 hét (szerintünk).

Ha kiadták a tavalyi flagshipre a Nougat-ot, akkor utána a 2015-ös Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge Plus és Note5 következik a sorban.

Android 7.0 vagy 7.1.1? A Samsung megerősítette, hogy ki fogják hagyni a 7.0-ás verziót és a végleges Nougat frissítés Android 7.1.1 formájában érkezik meg a készülékekre, azonban a (nem magyar) Vodafone egy képviselője azt állította, hogy a verziószám függ a régiótól és a modelltől és hogy például az ausztrál felhasználók az Android 7.0-t kapják meg, és lehet csak később érkezik a 7.1.1. Egyelőre pontosan nem tudni, csak azt, hogy ebben a hónapban a Samsung ígérete szerint érkezik az S7/S7 edge mobilokra a Nougat update.

Hirdetés
FORRÁSTechTimes
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

  1. Kíváncsi vagyok hogy mennyire tartja meg a szavát a Samsung és hogy itthon is megjelenik-e a frissítés az ígért időben 🙂

Comments are closed.