Tegnap írtunk róla, hogy bemutatkozott a két új Samsung csúcskészülék, a Galaxy S8 és a Galaxy S8+. Minkét modell a legfelső kategóriát erősíti, igazi szexepiljük a szinte teljes előlapot elfoglaló Super-AMOLED kijelző, a bivalyerős hardver, az írisz- és ujjlenyomat-leolvasó, az IP68-as védelem, valamint a több szoftveres finomsággal is ellátott, 12 megapixeles kamera. No de hogyan látja a Samsung, miként mutatja be a zászlóshajókat? Elsőként a hivatalos kisfilmet láthatjátok.

A két Galaxy mellett több más érdekesség is napvilágot látott, az egyik ilyen a DeX, ami egy rendkívül praktikus dokkoló. Ha ezt hozzákötjük egy monitorhoz, és az S8-at vagy pedig az S8+-t bekerakjuk a ventilátoros hűtést biztosító tartóba, akkor máris egy Windows-szerű, de androidos felületet kapunk, ami rendkívül hasznos, hiszen így szinte már alig van távolság a mobilok és a számítógépek között. Hogy miről is beszélünk? Erről:

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt