Hirdetés

A Huawei Pura 70 Ultra a legjobb kamerás mobil a DxOMark szerint, a nemrég bemutatott telefon megelőzte a pozíciót eddig betöltő Honor Magic6 Prót öt ponttal.

A DxOMark a következő erősségeket említi:

Páratlan sokoldalúság: A Pura 70 Ultra remekül teljesít a változatos körülmények között. Erős nappali fény, beltér, gyenge fényviszonyok – nem okoznak gondot a készüléknek.

Kiváló képminőség: Az eszköz folyamatosan hozza a kiváló képminőséget, legyen szó az expozícióról, a színhelyességről vagy az autófókuszról. Ez a végeredményben élethű, élénk és éles fotókat eredményez.

A Huawei Pura 70 Ultra a legjobb kamerás mobil a DxOMark szerint - az értékelés

Kategóriaelső zoom: A nagyítási fokozattól függetlenül megőrzi a jó képminőséget, kellő élességet biztosít a távoli részletek rögzítésére.

Portrés képességek: A gyors és precíz autófókuszt és a változtatható rekeszt kombinálva remek portréfotók készíthetőek, természetes bokeh effektussal, a fókusz megtartásával.

Makró: Éles makrófotókat készít, jól láthatóak a tárgyak részletei és textúrái.

Bár fotózásban remekel az eszköz, videós téren vannak azért gondok: az instabilitás, a részletek elvesztése problémát jelenthet, különösen alacsony fényviszonyok közt.

Hirdetés
FORRÁSGizChina
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.