Hirdetés

A Redmi Note 7-et pár nappal ezelőtt leplezték le Kínában, ami a Snapdragon 660-as rendszerchippel, a gyorstöltéssel és a vízcsepp notch-csal elég jó vételnek számít 150 dollárért, azonban érkezik egy még erősebb változat is, a Note 7 Pro.

A Redmi Note 7 Pro belsejében egy Snapdragon 675-ös SoC fog dolgozni, ami nemcsak hogy erősebb, de ez a készülék lesz az első ezzel a processzorral. A Weibón megjelent infók szerint ugyanúgy 48 MP-es kamerát kap, azonban nem a Samsung ISOCELL Bright GM1 szenzora lesz majd benne (Note 7), hanem a Sony IMX 586.

A Snapdragon 675 egy picivel erősebb a Snapdragon 710-nél, azonban gyengébb grafikus gyorsítóval és ISP-vel szerelték fel az olcsóbb előállítási költség érdekében. Ami az árazást illeti, a Redmi Note 7 Pro nagyjából 1399 – 1499 yuanért (kb. 58-60.000 Ft) lesz kapható február környékén, de ennél pontosabbat nem tudunk jelenleg, reméljük lesz belőle globál verzió.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.