Hirdetés

A Star Wars rajongók számára kicsit viccesen hangzó márka alatt leginkább táblagépeket, laptopokat, valamint hibrid 2in1 eszközöket találhatunk. Időközönként be szoktunk számolni nektek a külföldi weboldalakon lévő promóciókról, hátha megtaláljátok a nektek valót.

Ezúttal a Chuwi termékekre van kedvezmény. Vannak igen nagy méretű táblagépek is a kínálatban, ilyen például a Chuwi Hi13, ami nevéből adódóan 13 hüvelykes 3000 x 2000 pixel felbontású kijelzővel rendelkezik, egy Intel Cherry Trail N3450 processzor és 4 GB RAM gondoskodik a teljesítményről. Háttértárnak 64 GB-ot kapunk, az akkumulátor pedig 10.000 mAh kapacitású, ami nagyjából 7 órányi használatot biztosít. A gépezet Windows 10 Home operációs rendszert futtat, van rajta két teljes méretű USB port, egy microHDMI, egy jack csatlakozó és a korral haladva USB Type-C is. Megvásárolható külön a tablet is, de vehető érintőceruzával és csatlakoztatható billentyűzettel is. A Chuwi Hi13 magában 319,99 dollárba kerül, ami nagyjából 90.000 Ft-nak felel meg. Fontos, hogy mivel Kínából jönnek a termékek, előfordulhat plusz vámköltség és ÁFA.

Van teljes értékű laptop is, például a Chuwi LapBook 14,1 hüvelykes modellje, amiben szintén egy Intel N3450 típusú 4 magos processzor, valamint 4 GB RAM dolgozik. Dedikált grafikus kártyával nem rendelkezik, de ez az árán is meglátszik. Kijelzője FullHD felbontású, a háttértár pedig 64 GB-os (eMMC). Ezen is teljes értékű Windows 10 operációs rendszer fut, az ára pedig 249.99 dollár, ami kb. 70.000 Ft.

Érdemes szétnézni a kínálatban, több mint 10 Chuwi modell közül lehet válogatni. Ha érdekel, akkor kattints IDE, ami továbbít a Geekbuying oldalára.

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.