Hirdetés

Már hivatalos a a Razer Edge, ami egy Androidos kézi konzol számos lehetőséggel.

A RazerCon 2022-n mutatta be cég első kézi Android játékkonzolját, a Razer Edge-et, ami az első kereskedelmi forgalomban kapható 5G kézi konzol, amely támogatja a 6 Ghz alatti és a mmWave csatlakozást. Az 5G verziók kizárólag a Verizon szolgáltató használatával lesznek elérhetők, és támogatni fogják az LTE, UMTS, Global LTE és LTE Cat 22 sávokat is.

Bemutatták a Razer Edge Androidos kézi konzolt

A Razer Edge 6,8 hüvelykes AMOLED kijelzőt kínál FHD+ (2400×1080) felbontással és 144 Hz-es frissítési gyakorisággal. Az előlapon van egy 5 MP-es 1080P webkamera is. A Razer a Qualcomm Snapdragon G3x Gen 1 lapkakészletét használja, 8 GB LPDDR5 RAM-mal és 128 GB UFS 3.1 tárhellyel, amely akár 2 TB-ig bővíthető a microSD segítségével.

Játszani számos módon lehet vele: akár natív Androidos játékokat, de streamelhetőek rá számítógépről vagy a felhőből, olyan szolgáltatások igénybevételével, mint az Xbox Cloud Gaming vagy az Nvidia GeForce Now.

A Razer Edge a Razer Kishi V2 Pro kontrollerrel együtt érkezik, amely kettős analóg bottal, egy D-paddal, 8 gombbal, 2 triggerrel és 2 ütköző gombbal, valamint egy pár programozható gombbal és HyperSense haptikával rendelkezik. A kontroller 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozót és USB-C portot is tartalmaz.

A Razer Edge 260 x 85 x 11 mm méretű és önmagában 264 grammot nyom, míg a Razer Kishi V2 Pro kontroller további 137 grammot tesz hozzá, így a teljes tömege 401 gramm. A szoftver Android 12, az akkumulátor kapacitása pedig 5000 mAh.

A csak W-Fi-vel rendelkező Razer Edge kiadás 400 dollár, míg a Founders Edition, amely a Razer Hammerhead True Wireless (2021) fülhallgatót is tartalmazza, 500 dollárba kerül. Az 5G modell hamarosan megjelenik, bár az árat még nem erősítették meg. A vásárlók lefoglalhatnak egy Razer Edge-t, ha 5 dollárt tesznek fel a Razer oldalán, amelyet ezután levonnak a konzol végső árából.

A kiemelt kép forrása: Razer

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.