A HTC Corporation bejelentette új készülékét, a HTC One A9s-t.
A HTC One család legfiatalabb tagja 5 inches kijelzőt kapott, gombjai és a bekapcsológomb pedig a gyémánt formát idézi elő. A készüléket több mint 100 alkalommal tesztelték leejtés és karcolódás ellen, valamint több 100 órányi extrém időjárási körülménynek is kitették.

HTC One A9s_3V_CastIron-1

„A HTC One A9s-sel olyan telefont szerettünk volna alkotni, ami az aprólékosan kidolgozott fém készülékház szépségét és előnyeit szélesebb kör számára is elérhetővé teszi.” – mondta el Chialin Chang, a HTC Smartphone and Connected devices területének elnöke. “ A HTC One A9s-ben megtalálható a kifinomultság és a megbízhatóság, a gyönyörű kialakítás és az erőteljes, gyors működés.”

A HTC legújabb okostelefona egyetlen érintéssel védi a telefonon tárolt adatokat. A gyors ujjlenyomat-olvasó közvetlenül a HD-kijelző alatt található. Az ujjlenyomat-olvasó szinte minden szögből felismeri az ujjlenyomatot. Ujjlenyomat segítségével védett alkalmazásokat is elindíthatunk, ilyen például a HTC Boost+, amely hozzájárul a telefon biztonságos és hatékony működéséhez.

Az alkalmazás segítségével folyamatosan karbantartható a készülék, a szükséges erőforrásokat dinamikusan rendeli a feladatok elvégzéséhez, így az alkalmazások közötti váltás gördülékenyebb, az akkumulátort pedig kevésbé terheli, nincsenek felesleges háttérben futó alkalmazások. Továbbá az ideiglenesen tárolt fájlokat is átnézi, törli, és emlékeztet azokra az alalmazásokra, amelyeket már egy ideje nem használtunk.

A HTC One A9s hátlapi kamerája 13 megapixeles, amely éles, tiszta képeket készít. A BSI szenzor lehetővé teszi azt, hogy rossz fényviszonyok mellett is jó minőségű fotókat tudjunk készíteni. A RAW-ban mentett képeken pedig sokkal több lehetőségünk van szerkeszteni az utómunka fázisában.
Az előlapi kamera 5 megapixeles, amely tökéletes a szelfik készítésére. Lehetőség van hangvezérlés által is szelfit készíteni, valamint az Auto szelfit akár a mosolyunkkal is elkészíthetjük. Az Instant retussal a fotó elkészülése előtt is megnézhetjük, hogyan festünk az effektet használva.

HTC One A9s_6V_AquaSilverA Google Photos tárhely lehetőséget nyújt arra, hogy minél több felvételt tároljunk a készüléken. A Google Photos korlátlan és díjmentes tárhely, minden fotót és videót automatikusan menthetünk a felhőbe.
A HTC One A9s várhatóan 2016 utolsó negyedévében lesz elérhető Magyarországon.

Hirdetés
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: