Idén a budapesti Aréna Pláza, Mammut és Árkád bevásárlóközpontokban lévő üzleteivel kezdve a Telenor országszerte számos üzletét megújítja. Az ügyfelek személyesen próbálhatják ki azokat az eszközöket és szolgáltatásokat a modernizált bemutatótermekben, amelyekre a digitális világban szükség van. Hozzáértő személyzet segítségével az érdeklődők megismerhetik a legújabb digitális szolgáltatásokat, valamint kipróbálhatják a legjobb okos eszközöket. Az okostelefonok és táblagépek mellett okos kiegészítők, okosórák, csúcskategóriás fejhallgatók és hangszórók is megvásárolhatók az új üzletekben.

„Ügyfeleink egyre inkább az elektronikus ügyfélszolgálati csatornákat részesítik előnyben: webáruházunkban vásárolnak készüléket, a MyTelenor alkalmazásban rendelnek új szolgáltatásokat, és a Telenor Wallet szolgáltatásban fizetik be számlájukat. Ennek tükrében az üzletek szerepe és funkciója is megváltozik. Új üzleteinkben elsősorban arra szeretnénk lehetőséget biztosítani ügyfeleinknek, hogy személyesen kipróbálják a legújabb digitális szolgáltatásokat és eszközöket, mielőtt megvásárolják azokat. Új üzletkoncepciónk teljesen egyedülálló nemcsak Magyarországon, de nemzetközi szinten is: teljes mértékben a modern ügyfél igényeire és elvárásaira épít, és így a digitális korban is kiállja majd az idő próbáját” – mondta Christopher Laska, a Telenor Magyarország vezérigazgatója.

Belső tér

A cég nagy hangsúlyt fektet a belső kialakításokra, hogy meglegyen a tökéletes felhasználói élmény. A Telenor dolgozóinak munkaruháit a Je Suis Belle tervezte, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak az új üzletek koncepciójához, valamint a cég arra is odafigyel, hogy minden üzletben más-más illat fogadja az érdeklődőket.

digitalis telenor uzlet5Komfortos bejelentkezés

Az ügyfeleknek lehetőségük van arra is, hogy az ügyintézőkhöz való bejelentkezésre megadják a mobilszámukat, amely arra szolgál, hogy SMS-t kapnak, ha hamarosan sorra kerülnek.

digitalis telenor uzlet4Kipróbálható készülékek

Az okostelefonok és táblagépek nem vételáruk szerint vannak elrendezve a falon, hanem különböző tematikák mentén a pultokon. Mostantól a vásárlók a készülékek képernyőiről tudják leolvasni az árat és az eszköz paramétereit.

digitalis telenor uzlet1A négy fontos terület

A vásárlók a termékeket és a szolgáltatásokat négy, a digitális élet lefontosabb területét lefedő tematika köré csoportosítva találhatják meg.

A „Szórakozás” pult lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy megismerjék a Telenor online videoszolgáltatását, a MyTV-t, valamint a streming szolgáltatást, a Deezert. Emellett még kirpróbálhatják a Samsung Gear S2 okosórát és a Gear VR virtuális sisakot is.

A „Hatékonyság” pultnál a főszerep az alkalmazásoké. A MyTelenor, a My Contacts és a Telenor Wallet alkalmazásokkal az ügyfelek szolgáltatásokat rendelhetnek meg, telefonszámaikat biztonságban tudhatják, illetve okostelefonjukkal fizethetnek. Az érdeklődők a Telenor összes szolgáltatását megismerhetik és hasznos alkalmazásokat is felfedezhetnek a pultra kihelyezett táblagépeken. Emellett a tableten bemutató videók a Telenor szolgáltatásairól, valamint appokról is találnak részletes információt az ügyfelek.

Az „Élménymegosztás” pult magában foglal mindent, ami a kapcsolatteremtéshez tartozik, ilyenek például a legújabb készülékek: az LG G5 okostelefon, a VR-szemüveg és a 360 fokos képet rögzítő kamera is. Ezeket próbálhatják ki az érdeklődők, továbbá különböző közösségmédia-alkalmazásokat is megtalálhatnak ebben a szekcióban.

„Sport és egészség” pultnál a sportolás hasznos kiegészítői közül válogathatnak az ügyfelek, ilyenek például az okosórák, okosmérlegek. Továbbá alkalmazásokat is felfedezhetnek, amelyek segítségükre lehetnek az edzésekkor.

digitalis telenor uzlet3Tematikus pultok

A tematikus pultok egy adott eseményhez kötődve időszakosan folyamatosan változik. A pulton lévő eszközöket és szolgáltatásokat kipróbálhatják a boltba érkezők, amíg várakoznak.
Az első ilyen esemény a labdarugó Európa-bajnokság lesz. A Telenor Szurkolók alkalmazással az ügyfelek a magyar válogatottnak, még pedig úgy, hogy szurkolói díszbe „öltözhetnek” az alkalmazás segítségével. Az elkészült fotót vagy videót e-mailben elküldhetik maguknak, amelyet természetesen közzétehetnek a közösségi oldalakon.

Az alkalmazást az EB elindulása előtt csak a Telenor megújult üzleteiben lehet kipróbálni, a bajnoksága startolását követően iOS és Android rendszerre is ingyenes letölthető lesz.

Hirdetés
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: