Ugyan hivatalos bemutatót még nem tartott a cég, legújabb készülékük dizájnjáról már lerántották a leplet. Az LG Velvet (vagyis bársony) a G széria helyét fogja átvenni a felső-középkategóriában, a csúcskészülékek között pedig továbbra is a V-szériával próbál majd vásárlókat magához csábítani a dél-koreai cég.

Amit már most tudunk az LG Velvetről, pontosabban a hardveréről, az a Snapdragon 765 SoC és a hozzá társuló 5G képes modem. Utóbbi fényében az árazás érdekes kérdés lesz.

Az LG által közzétett videón látszik, hogy a telefon három hátlapi kamerával lesz felszerelve, az előlapon pedig egy kamerát találunk majd egy apró, csepp formájú notchban. (Ez a csepp alakú notch ismerős lehet az LG G8x-ből is.) A hátlapi három szenzor közül csak a legnagyobb, vélhetően a fő lencse emelkedik majd ki a hátlapból. Az LG, ha követi szokásait egy ultranagylátószögű és egy zoom lencsét tesz majd a telefonba.

A hátlap üvegből készül majd, mely a videó alapján a sarkokon kicsit lekerekedik, akárcsak a kijelző. Ráadásul, ha nem csal a videó, az előlapot körülölelő keret alul és felül is szimmetrikus lesz. A keret vélhetően alumíniumból lesz. A telefon négy elérhető színben kerül majd piacra – legalábbis Koreában a videó szerint.

A teljes termékpremiert az LG május közepére tervezi. Szerintem kifejezetten szép ez a minimalista dizájn, kíváncsian várom a bemutatót. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.