A legtöbben a csúcskészülékekre kíváncsiak, azonban ne feledkezzünk meg a kedvezőbb árcédulájú, belépőszintű modellekről sem. Az LG az idei MWC-n bemutatja a mesterséges intelligenciával felvértezett, továbbfejlesztett V30-at, illetve a K8 és a K10 2018-as változatát.

Az LG szerint a K10 gyorsabb fókuszálásra lesz képes a fáziskülönbség-alapú autófókusznak köszönhetően, illetve az új, 13 MP-es szenzorral kevésbé lesznek zajosak a gyengébb fényviszonyok között készült fotók. Az LG K8 hátlapjára egy 8 MP-es kamera fog kerülni, illetve mindkét mobil hátlapján fog helyet kapni az ujjlenyomat-olvasó, ami egyben a bekapcsoló gomb is.

Specifikációkat tekintve az LG K8-ban egy 5 hüvelykes HD kijelző lesz, a K10-ben pedig ugyancsak 720p felbontású, ám 5,3 hüvelykes kijelző foglal majd helyet. Mindkét telefon processzora 4 magos lesz, a különbség az órajeleknél található: K8 – 1,3 GHz, K10 – 1,5 GHz.

Az LG K10-ből lesz egy ‘Alpha’ és egy ‘Plus’ variáns is, utóbbi 3 GB RAM-ot és 32 GB belső tárhelyet kap, míg az Alpha, a sima K10 és a K8 2 GB RAM-mal és 16 GB tárhellyel lesz felszerelve. Az LG K10 Alpha 8 MP-es kamerát fog kapni. Ezeket a modelleket külön piacra tervezik, tehát nem biztos, hogy Magyarországon mindegyiket lehet majd kapni.

Három színben várható a két telefon: fekete (Aurora Black), kék (Moroccan Blue) és arany (Terra Gold).

Hirdetés
FORRÁSLG
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.