Az LG leleplezte az X2 nevezetű belépő szintű okostelefonját. A ház alatt egy Qualcomm Snapdragon lapkakészletet találhatunk négymagos, 1,3 GHz-es processzorral. Az 5 hüvelykes kijelző HD felbontással bír.

Ami a memóriát illeti, az LG X2 2 GB RAM-mal és 16 GB tárhellyel rendelkezik. A hátlapon egy 8 megapixeles kamerát találhatunk, szelfizéshez pedig egy 5 megapixeles lencse került az előlapra. A 2500 mAh-s akkumulátorral bíró telefon Android 7.1.2 Nougátot futtat.

A telefon szoftveresen kapott néhány hasznos funkciót, ilyen például az ‘Auto Shot’, amely automatikusan felismeri az arcokat, amikor szelfit készítünk, a ‘Gyors megosztás’ funkcióval pedig azonnal megoszthatjuk a képeket.

Az LG X2 elsőként Koreában lesz kapható 175 dollárért (~48.000 Ft), nem tudni, hogy Európában vásárolható lesz-e, de talán ennyiért nem is biztos, hogy érdemes elhozni az öreg kontinensre.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: