Az LG lett a Red Dot Awards nyertese a “Formatervezési Kiválóság” kategóriában. A cég összesen 32 díjjal lett gazdagabb, többek között két “Best of the Best” (“A legjobbak legjobbja”) díjat is nyertek. Ezt az elismerést az LG az OLED TV (65E6 modell) és egy alulfagyasztós hűtőszekrény (a GA-B489SADN/GA-B489TADN modell) miatt kapta.

cr,996,554-d0a389A Red Dot Awards díjátadót a világ három vezető formatervező szakmai testülete között tartják számon. Idén 5214 terméknevezés érkezett a világ minden tájáról, azonban csak 70, dizájn- és innovációs szempontból a legjobbnak számító terméket jelöltek a Best of the Best kategóriában.

LG 4K OLED TV

A készüléket az extra vékony kialakítás és a stílusos külső jellemzi. A Picture-on-Glass koncepciónak köszönhetően egyedi élmény kaphatunk használatakor.

Alulfagyasztós hűtőszekrény

A cég nagy hangsúlyt helyez az előremutató formatervezésre, ezt tükrözi az új alulfagyasztós hűtőszekrény. A készülék előnye, hogy könnyen nyitható. A hűtő aljába rejtett fogantyúval szerelték fel. Emellett a hangulatvilágítás lehetővé teszi, hogy éjszaka ne kelljen konyhai lámpát kapcsolnunk amikor ki akarunk venni valamit a hűtőből.

AZ LG SIGNATURE hűtőszekrény Knock-on Door-in-Door™ elismerést, azaz koppintásra átlátszóvá váló ökoajtó-koncepció,valamint automatikus ajtónyitás funkcióért kapta az elismerést a készülék. Az LG SIGNATURE mosógépet is elismerték, mégpedig a duplamosási lehetősége miatt, azaz a fő mosógép alá épített minimosógép koncepcióját és az üvegajtóra épített érintőképernyős kezelőfelületet.

LG SIGNATURE légtisztító átlátszó ablaka is részesült elismerésben, amelyen keresztül a felhasználók követhetik a légtisztítás folyamatát.
Az LG G5 okostelefon szintén díjat kapott a karcsú, teljesen fémből készült unibody készülékházzal ellátott, cserélhető és kihúzható akkumulátoros kialakítása miatt 360 CAM kamerával, 360 VR virtuális valóság szemüveggel és TONE Platinum headsettel együtt.

Óriási öröm számunkra a Red Dot szakmai zsűrijének elismerése, hiszen ez és a vásárlóink visszajelzései bizonyítják, hogy megéri a rengeteg befektetett munka. A vállalatunk elkötelezett aziránt, hogy a formatervezés terén is a legkiválóbbat nyújtsa, ezek a díjak pedig azt bizonyítják, hogy valóban jó úton járunk. — mondta Noh Chang-ho, az LG Electronics dizájnrészlegének vezetője.

Hirdetés
Ildi
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: