A Redmi hivatalosan is tudatta a rajongókkal, hogy a Redmi Note 8 és 8 Pro augusztus 29-én fog bemutatkozni. A két új mobilon kívül még egy okostévé leleplezésére is készül a gyártó ezen a napon.

A fenti képet a Weibóra töltötte fel Lei Jun, a vállalat vezérigazgatója. A képen  a Redmi Note 8 Pro szerepel, és megerősítést nyer a 64 megapixeles képalkotó is. A dizájn a Mi 9T és Mi 9 Pro készülékekhez hasonló, a kameraszenzorok egymás alatt kaptak helyet. Egy negyedik szenzor is megfigyelhető a LED villanó alatt, ez egy makró vagy mélységélesség érzékelésére alkalmas szenzor lehet.

A Redmi Note széria mindig a megfizethetőbb kategóriába volt sorolható. A hátlapi ujjlenyomat-olvasó pedig IPS-LCD panel használatát vetíti előre, hisz valahol faragni kell a költségeken.  A mobil egy zöldes árnyalatban látható a képen, ezeken kívül egyelőre nem tudni, milyen színekben lesz kapható. A Redmi Note 7 Little King Kong kódnéven futott,  a Note 8-ra Four Shot Small Diamond néven hivatkoznak.

A hátlap alatt a MediaTek nemrég bemutatott G90T lapkakészlete kerülhet, minimum 4 de inkább 6GB memória társágában. A 64 megapixeles szenzor pedig a Samsung GW1 lehet, pixelösszevonás után 16MP-es képek kerülnek mentésre a legjobb minőség érdekében.

Végül a legolcsóbb Redmi 8 is bejelentésre kerülhet, hiszen már képek és néhány specifikáció is kiderült róla. Snapdragon 439-es SoC kerülhet bele, akár 4/64-es konfigurációban is meg lehet majd vásárolni. A képernyő HD+ felbontással fog rendelkezni, az üzemidő viszont kiemelkedő lehet köszönhetően a 5000 milliamperóra kapacitású akkumulátornak.

Már csak pár nap és minden kiderül, ti várjátok már a Redmi új készülékeit?

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!