Azt már tudjuk, mikor kerül bemutatásra a Redmi Note 8 és Note 8 Pro. Utóbbiról már szinte minden kiderült. A Pro nélküli variánsról viszont csak most osztott meg néhány információt  a vállalat.

Redmi Note 8Az új mobilban a Snapdragon 665-ös lapkakészletét fogjuk megtalálni. A 11 nm-en gyártott chip nem jelent hatalmas előrelépést a tavalyi Snapdragon 660-hoz képest, de a teljesítménnyel nem gondoljuk, hogy probléma lesz.

Már a tavalyi Note 7-be is egy 48 megapixeles szenzort épített a gyártó, az idei készülék sem jelent visszalépést ilyen téren. Kapunk továbbá egy ultra széles-látószögű, egy mélységérzékelésért felelős és végezetül egy makró képek készítésére alkalmas szenzort. A Honor után úgy tűnik, más gyártók is látnak fantáziát a makró lencsék használatában.

A fenti kép pedig az egyik színvariánst is felfedi a számunkra, ami egy fehér-kék átmenetes kiadás. Az előlapról még egyelőre nem tudunk semmit, de augusztus 29-én minden kérdésünkre választ kapunk.

Ti várjátok már a Redmi Note 8-at?

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!