Azt már tudjuk, mikor kerül leleplezésre a Redmi Note 8 és Note 8 Pro.

Ezzel együtt pedig napról napra több részlet lát napvilágot a mobillal kapcsolatban. Lei Jung azon kívül, hogy az új készülékkel készült képeket tölt fel az internetre, most a teljesítménnyel próbál mindenkit elkápráztatni.

Redmi Note 8 ProA Redmi Note 8 Próba az MediaTek Helio G90T jelzésű gamer lapkakészlete kerül beépítésre. A 12 nm-en gyártott SoC láthatólag simán felveszi a versenyt a Kirin 810-el, ami ráadásul 7nm-en készül. A Xiaomi/Redmi eddig is elég jól optimalizálta a szoftvert a hardverhez, meglátjuk egy újabb MediaTek processzorból mit tudnak kihozni.

Redmi Note 8 proA vállalat Ázsiában már most vesz fel előrendeléseket és 24 óra alatt körülbelül 1 millió jelentkező jött össze. Ha tényleg ennyi érdeklődő lesz, az utód könnyen megdöntheti a Redmi Note 7 eladási rekordját.

Kevesebb mint egy hét választ el minket a nagy bejelentéstől, de eddig minden jel arra mutat, hogy megint egy szuper ár/értékkel rendelkező készüléket kapunk.

Ti várjátok már a Redmi  legújabb okostelefonját?

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!