Több pletyka is megjelent a HTC U11 Life árkategóriájáról, legutóbb arról szóltak a hírek, hogy 400 euróba (kb. 120.000 Ft) kerül majd.

Egy újabb pletyka szerint alacsonyabb áron debütál a telefon, 369 euróval (kb. 110.000 Ft). Továbbá a készülék több színben is pompázik majd, választható lesz egy úgynveezett Brilliant Black színben, ami egy kicsit zöldes árnyalatú szín. Emellett Sapphire Blue, azaz zafírkék és Ice White (jégfehér) színek közül választhatunk. A HTC zászlóshajójának lite verziója 3 GB RAM és 32 GB tárhelyet fog kínálni. Feltehetően néhány régióban 4GB / 64GB opció áll majd rendelkezésre.

Brilliant Black – ragyogó fekete zöldes árnyalattal

Sapphire Blue – zafírkék

Várható specifikáció

Emlékeztetőül az U11 Life 5.2 hüvelykes kijelzővel, a Snapdragon 630 lapkakészlettel rendelkezik majd. Az IP67-es szabványnak köszönhetően vízálló lesz a készülék. A dobozban EdgeSense és Usonic fejhallgatókat találhatunk majd, valamint Android 8.0 Oreóval fog debütálni. Az előlapi és a hátlapi kamera is 16 megapixeles lesz.

Nos, ezek egyelőre csak pletykák, viszont elég valószínű, hogy ezekkel az adottságokkal rendelkezik majd a telefon. November 2-án minden kiderül, hiszen a gyártó ekkor tart egy eseményt, amelyen várhatóan ez a készülék és még mellette egy másik is bemutatkozik.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: