Manapság már szinte a legtöbb ember a telefont kapja elő a zsebéből, ha valamit le szeretne fotózni. Természetesen még mindig vannak olyanok, akik professzionális gépekhez nyúlnak, de hordozhatóság szempontjából tényleg nincs esélyük a mobilok ellen, plusz tény, hogy a vásárlók többségének fontos, hogy egy készülék milyen minőségű képet készít.

Az AllCall figyelemmel kísérte a felméréseket és a piaci igényeket, a különböző képfeltöltőkből pedig jól látszik, az emberek szeretik egy picit feldobni az alkotásokat. A Rio S ebben a szellemben készült, hátlapján egy 8 megapixeles, f/2,2-es Sony IMX149-es szenzor található, ami mellé egy 2 megapixeles fekete-fehér egység is került, hogy részletesebb képeket lehessen lőni, plusz a színekkel is lehessen játszani. Íme két példa:

A készülék előlapjára is került egy 2 megapixeles kamera, amit szépség móddal láttak el, tehát az alany biztos lehet abban, hogy elég egy széles mosoly és már kész is a remekmű. A fotókat az 5,5 hüvelykes, HD felbontású IPS kijelzőn lehet visszanézni, képszerkesztést pedig a MediaTek MT6737-es lapka segíti, méghozzá 2 GB RAM-mal megtámogatva.

Az energiaellátás a 3200 mAh-s akkumulátor feladata, ami 1-2 napos üzemidőt biztosít. Adott a B20-as 4G/LTE, a dual SIM, a b/g/n-es WiFi, a Bluetooth 4.0, a GPS, valamint a különböző szenzorok garmadája. A Rio S-ről további információkat a hivatalos weboldalon lehet találni.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt

1 hozzászólás

Comments are closed.