Hirdetés

A Xiaomi Mi Band 4, a cég legújabb okoskarkötője is bekerült a Geekbuying.com hetedik születésnapi akciós kínálatába és jelentős kedvezménnyel juthattok hozzá a cikkben található kuponnal.

Ez még a kínai verzió, de van benne angol nyelv is, a szállítása pár napon belül kezdődik és melyet Hong-Kongból ingyenesen hoznak ki Magyarországra.

A Xiaomi Mi Band 4 a vállalat első fitneszkarkötője, melyben színes AMOLED kijelzőt találni. A 0,95 hüvelykes panel mellé egy nagyobb akkumulátort is csomagoltak, így a 135 milliamperórás teleppel a cég ígérete szerint nem kell félni, hogy a színes kijelző miatt hamarabb lemerül a karkötőnk. A Xiaomi 20 napos élettartamot ígér, megegyezőt a Mi Band 3-mal és 6 nappal többet a Huawei Honor Band 4-nél. (Utóbbi két okoskarkötő szintén kapható egyébként a Geekbuying.com kínálatában.)

Mi Band 3, Honor Band 4 és Mi Band 4

Úszni is mehettek a Mi Band 4-gyel, hiszen 50 méteres mélységig vízálló. A karkötő ráadásul már tudja a négy különböző úszásnemet is mérni.

NFC-t is tettek a Mi Band 4-be, viszont arról egyelőre nem tudunk, hogy ezt Magyarországon is tudnánk-e használni fizetésre. Kínában biztosan működik az AliPay és a WeChat Pay a Mi Banden. Itthon a párosítást biztosan megkönnyítené az NFC.

A Geekbuying.com 7. születésnapján a korábbi akciók mellett most a Mi Band 4-re elővételi kedvezménnyel is le lehet csapni. A 3AJGCSES kuponkóddal 30 euróért lehet megvásárolni a karkötőt, míg a 3AJGHRBI kuponnal 31 euróba kerül az eszköz.

A 3B5Z03GJ kuponkóddal olcsóbb a KIT is (+szíj és védőüveg)

Ez magyar forintra átszámolva – az árfolyamingadozástól függően – 9-10.000 ezer forintot jelent. Igaz, a 49 dolláros ár sem vészes a Mi Band 4-ért, de ha már van rá lehetőség, akkor mi azt ajánljuk, hogy használjátok ki a kedvezményes kuponokkal az olcsóbb árat.

A cikk a Geekbuying megbízásából készült.

Hirdetés
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.