Hirdetés

Megjelent a Google Pixel Tablet a Facebook Marketplacen, megjelenés előtt megvásárolható lett egy hangszórós dokkoló állomással együtt, persze koránt sem biztos, hogy eredeti.

A kiszivárgott képeken felfedezhető maga az eszköz, valamint a Pixel Launcher táblagépesített verziója is, ráadásul a Pixel 7 szériával bemutatkozott háttérkép is feltűnik, ami miatt valószínűsíthető, hogy tényleg a Pixel Tablet valamely formáját hirdették meg a Marketplacen.

A tablet 256 GB belső tárhellyel rendelkezik, ami mellé 6 vagy 8 GB RAM párosul. Az első vagy második generációs Tensor chip hajtja, a képek szerint 70%-os töltöttségnél a rendszer kb. 16 órás üzemidőt becsül.

Ami pedig a dokkolót illetni, ezt részben láthattunk már a Nest Hub Maxnél, gyakorlatilag egy Nest Hubbá változtathatjuk általa a tabletet, lejátszhatunk zenét, videókat, de használhatjuk a Google Asszisztenset is.

Ti várjátok már a Pixel Tabletet?

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.