Hirdetés

Korábban már írtunk róla, hogy a készülőben van a Galaxy On7 2016-os verziója, mely korábban már a GFX Bench oldalán is felbukkant. Nos, egy másik benchmark oldalon is felütötte a fejét a készülék, viszont van egy kis hardveres változás az első és a mostani készülékek specifikációi között.

A GFX Benchnél járt eszköz egy nyolcmagos, magonként 2 GHz-en pörgő Snapdragon 625 processzorral, 3 GB RAM-mal, 13 megapixeles hátlapi és 8 megapixeles előlapi kamerával, 16 GB belső tárhellyel és 4,8 hüvelykes Full HD felbontású kijelzővel rendelkezett. A Gekkbenchnél letesztelt eszközben viszont egy Samsung Exynos 7870 nyolcmagos processzor ketyegett az eddig megismert Snapdragon 625 helyett, a többi hardverelem viszont nem változott.

fingerprint-sensor-on-7-2016Ez azért lehet, mert az SM-G610F típusszámú készülék, amelyben majd a Samsung által készített processzor teljesít szolgálatot valószínűleg az indiai piacra fog kerülni, míg a Snapdragonos változat a kínai boltok polcaira kerül majd ki. A Galaxy On7 (2016) lesz várhatóan a legolcsóbb középkategóriás okostelefon az indiai piacon, amely beépített ujjlenyomat olvasót is kap majd. A készülék debütálásának időpontját viszont még homály fedi.

Hirdetés
FORRÁSSamMobile
Több mint 10 éve foglalkozom újságírással tech témakörben. Ha nem írok, akkor hobbi szinten e-sport játékokkal játszok.