Hirdetés

Megérkezett az AirPods új, 4. generációja, amiből aktív zajszűréses verzió is készült. Külön. Felárért. Új AirPods Max és AirPods Pro nem jött, de picit frissítettek rajta.

AirPods 4

Bár a képeken, a videón nem látszott, de elmondásuk szerint finomítottak az új AirPods 4 dizájnján, hogy minél több embernek legyen kényelmes a viselése, de alapvetően ugyanúgy néz ki mint az elődje. Egy Apple H2-es proci dolgozik benne, illetve újradolgozták a hangsugárzót is, így a hangzása jobb mint az AirPods 3-nak.

AirPods 4

A tokja USB-C-n keresztül tölthető, de tud vezeték nélküli töltést is. Az AirPods teljesen alkalmazkodik a környezetedhez, annak megfelelően szabályozza a hangerőt és szinte teljesen némítja a zenét ha elkezdesz beszélgetni valakivel.

AirPods 4 összegző

Ami vicces, hogy ugyan elhozták az aktív zajszűrést az open-fit dizájnos AirPods 4-be, viszont ezt felárassá tették. Öröm az ürömben, hogy így az AirPods 4 ANC nélkül olcsóbb lett mint ahonnan az AirPods 3 indult tavaly.

AirPods Max és Pro 2

Én sem szánok többet erre a két termékre, mint amennyit az Apple a prezentáción, az AirPods Max új színeket kapott és USB-C-re cserélték a Lightningot. Ennyi.

AirPods Max

Ami az AirPods Pro 2-t illeti, maga a termék teljesen ugyanaz, itt szoftveres újdonságok érkeznek.

Például van egy új hallás teszt, 5 perc alatt leellenőrzi, hogy milyen a hallásod és mutat egy eredményt, hogy ez amúgy jó-e vagy nem. A teszt után a füles akár hallókészülékké is avanzsálhat, ha nem jó a hallásod, akkor felerősíti neked a külső hangokat.

AirPods 2

Árak, elérhetőség

Az új termékek szptember 20-tól kaphatók. Ahogy említettem, az alap AirPods 4 ára kedvezőbb lett, 59.990 Ft (az AirPods 3 74.990 Ft-on startolt), az aktív zajszűréses modell viszont drágább egy tizessel, ez 84.990 Ft.

Az AirPods Pro 2 változatlanul 114.990 Ft, az AirPods Max új színekben 240.000 Ft.

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.