Az Apple az október 18-i eseményét a zenei újdonságokkal kezdte. Az Apple Music új előfizetési csomaggal bővült, amivel 4,99 dolláros havidíj mellett érhető el az összes feltöltött zene és lejátszási lista: ez az új Apple Music Voice csomag, ami Magyarországon még nem lesz elérhető induláskor.

Ezenkívül a HomePod mini három új színt kapott: kék, narancssárga és sárga. Sajnos hivatalosan ez sem érhető el Magyarországon.

Ami viszont igen: AirPods 3

Magyarországon 74.990 Ft-ért fogják piacra dobni az AirPods Pro dizájnját öröklő új, 3. generációs AirPodsot. Az új fülhallgató egy alacsony torzítású drivert kapott, illetve a funkciótár bővült a Spatial Audióval, ami az Apple térhangzási megoldása, valamint adaptív hangszínszabályzást is tud.

Az új AAC-ELD kodektámogatással a FaceTime hívások HD hangminőségben érhetők el, ezenfelül a füles IPX4 szerint vízálló, egy feltöltéssel pedig 6 órán át bírja, a töltőtok pedig még 4x tudja feltölteni a párost, mielőtt az is lemerülne. Az AirPods (3. gen) vezeték nélküli, MagSafe töltést is támogat, 5 perc töltéssel 1 órányi üzemidőt kapsz.

Magyarországon október 26-tól érhető el és mától rendelhető!

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.