Hirdetés

Drágább lett a YouTube Premium pár európai országban, november 1-től Argentínában, Ausztráliában, Chilében, Németországban, Lengyelországban és Törökországban is árat emelt a Google.

A drágulás először csak az új előfizetőket érinti, a régiek legalább három hónapig a korábbi áron kapják a szolgáltatást, ezt követően számukra is emelkedik az összeg. A YouTube elmondta egy emailben, hogy a döntést nem könnyen hozták meg, a célja pedig a Premium javításának folytatása, valamint a tartalomgyártók és előadók támogatása.

Drágább lett a YouTube Premium pár európai országban - illusztráció

A YouTube Premium reklámmentességet, háttérben történő lejátszást és offline letöltéseket kínál, valamint elérhető egy nagyobb bitrátájú 1080p opció is a jobb minőség érdekében.

A szolgáltatás havidíja Németországban 1 dollárral emelkedett, míg a családi csomag 6 dollárral kerül többe.

Nemrég írtunk róla, hogy leszámol a platform a reklámblokkolókkal. A felhasználókat a reklámblokkolás kikapcsolására, vagy YouTube Premium előfizetésre szólítja fel az oldal.

Hirdetés
FELHASZNÁLT IRODALOMAndroidPolice
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.