Ma reggel kiszivárgott a HTC új készülékéről egy spekuláció, beleértve a telefon állítólagos nevét is. A HTC U11 Life egy középkategóriás modell lesz 5,2 hüvelykes kijelzővel, 1080 x 1920 pixel felbontással. A kezdeti jelentések szerint Snapdragon 660 egylapkás rendszert kap a készülék, de most úgy tűnik, hogy Snapdragon 630 processzor hajtja majd az U11 Life-ot. Ez a chipset nyolc magos processzorral és Adreno 508 grafikai teljesítménnyel rendelkezik.

HTC U11

A telefon 32 GB-os natív tárhelyet kap, de természetesen bővíthető 2 TB-ig microSD segítségével. Az ujjlenyomat-szkenner a készülék előlapján található, valamint az Edge Sense funkció is elérhető lesz, amely lehetővé teszi, hogy a készülék mindkét oldalát megnyomva alkalmazásokat és különböző funkciókat tudunk könnyen és gyorsan elérni. A 16 megapixeles hátlapi kamera fázisérzékelő automatikus fókuszt kínál, illetve szintén 16 megapixeles előlapi kamera segíti a szelfik tökéletes minőségét.
A készülékhez HTC USonic fülhallgató jár, amely aktív zajcsökkentéssel rendelkezik. Ezek a fülesek tökéletesen kizárják a külvilágot. Az U11 Life Az IP67 minősítést kap, így akár 3,2 méter mélységben is képes a működésre 30 percig. A HTC U11 Life áráról még nincs információnk, valamint arról sincs még hír, hogy mikor debütál.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: