Néhány nappal ezelőtt még szivárgásokról beszélhettünk az új BlackBerry okostelefon kapcsán, most viszont már hivatalos a telefon, ugyanis a TCL bemutatta a BlackBerry Motion-t.

Az okostelefon azokat célozza, akiknek a KEYone helyett inkább a DTEK vonal tetszett, tehát BlackBerry mobil QWERTY billentyűzet nélkül. A Motion gyakorlatilag egy KEYone, csak fizikai billentyűzet nélkül. Nézzük a tulajdonságait:

  • Snapdragon 625 processzor
  • 4 GB RAM
  • 32 GB tárhely
  • 12 MP-es hátlapi kamera
  • 5,5 hüvelykes FHD felbontású kijelző

E mellett az okostelefon IP67-nek megfelelően vízálló és 4000 mAh kapacitású akkumulátort kapott. A kijelző  alatt találunk egy ujjlenyomat-olvasót is, ahova egy BlackBerry logót is tettek. A BlackBerry Motion egy testreszabott Android 7.1 verziójú rendszert futtat és ugyanazokat a biztonsági és vállalati szoftvereket is megkapják a felhasználók, amelyek az eddigi mobilokon is voltak.

A Motion forgalmazását először a Közép-Kelet-i régiókban fogják megkezdeni, egyelőre hazai megjelenésről nincsenek információink. Az ára várhatóan 460 dollár lesz, ami átszámolva 122.000 Ft-nak felel meg.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.