Pár nappal a bemutató előtt a KGI Securities megállapította, hogy az iPhone 7 Plus 3 GB RAM-ot fog rejteni, míg az iPhone 7 2 GB-ot. Az Apple szeret apró titkokat elrejteni, így ezeket az adatokat nem találhatjuk meg a specifikációknál a cég hivatalos oldalán.

kepernyofoto-2016-09-11-22-34-18Az adatokat egy Geekbench teszt támasztotta alá. Ahogy a képen is látszik, a teszt iPhone 9,4 néven érzékelte az eszközt, feltételezve ez az iPhone 7 Plus. A teszt mutatja azt is, hogy 2,23 GHz Dual-core processzor van az iPhone 7 Plusban, holott a bemutatón 4 magosnak mutatták be a készüléket. Ez az apró tévedés valószínű azért történt, mert a Geekbench nem tudja felismerni az új A10 Fusion energiatakarékos két magját, így csak az erősebb két mag kapcsolódott be a teszt során.
Ez a teszt valamilyen szinten alátámasztja azt, hogy valóban 3 GB RAM-ot tartogat majd az iPhone 7 Plus, de pontosítani az új iPhone piacra dobása után lehet.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: