A legtöbb kínai webáruház november 11-én nagy akciókkal kedveskedik a vásárlóknak, így tesz a GearBest is, ahol már november 1-től elindult a nagy 11.11-es akcióhullám. Három fázisa van ennek a kampánynak.

November 1 és 7 között ajándékokat és kuponkódokat lehet szerezni, november 8 és 12 között vannak a nagy kedvezmények, november 13 és 20 között pedig az utolsó fázis van. A GearBest erre egy külön promóciós oldalt hozott létre, ahol látható többek között az is, hogy egyes terméktípusokra mekkora kedvezmények járnak.

Például tabletekre és számítógépekre 13% kedvezmény jár, számítógépes kütyükre 14% van, otthoni termékekre pedig 15%. Aki ismeri a GearBestet, az tudja, hogy van EU raktáruk is, ahonnan vámmentesen lehet vásárolni. Itt is vannak akciók, ezeket ITT találjátok meg.

Vannak külön egyes márkákra vonatkozó kedvezmények, ha bevásárolnál Karácsony előtt, akkor érdemes szétnézni. Minden további infó az akciókról megtalálható a GearBest erre a célra létrehozott promóciós oldalán.

~szponzorált cikk

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.