Hirdetés

Az LG levédett néhány elnevezést Koreában, pontosabban négyet, ezek a következők: G6 One, G6 C, G6 L és G6 M. Utóbbi három nem árul el sokat, viszont kb. egy hete levédette többek között a G6 Compact, a G6 Lite és G6 Mini elnevezéseket, talán húzható valami párhuzam ezek között.

Ez indikálhatja azt is, hogy az LG G6 igen soktagú család lesz, ha számba vesszük a bejegyzetteket. A fentiekhez még csatlakozik a G6 Hybrid, a G6 Prix, a G6 Forte, a G6 Young, a G6 Sense és a G6 Fit (WTF). Ha feltételezzük, hogy a fentiek ugyanazokat a mobilokat jelölik, akkor is a G6-tal együtt 9 telefonról beszélhetünk.

Akármennyi is valósul meg ezekből, egy biztos! Február 26-án érkezik az LG G6, amit már nagyon várunk. Noha dizájnban és kijelzőben mindent tudhatunk róla, arra kíváncsiak vagyunk, hogy a végén milyen chipset kerül a készülékbe. Az LG bemutatóján mi is ott leszünk, elsőkézből jönnek majd a hírek!

Hirdetés
FORRÁSAndroidHeadlines
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.