A K20 európai piacra kerülését követően sokan csalódottak voltak, mert az erősebb K20 Prót várták helyette. Az imák meghallgatásra kerültek és mától Európában is hivatalos a Xiaomi Mi 9T Pro, vagyis a Redmi K20 Pro.Emlékeztetőül: a mobilban a Snapdragon 855-ös lapkakészletet találjuk, 6GB memóriát és 128GB tárhelyet. Egyelőre a fekete és a piros színű variánsok lesznek kaphatóak Európában. A készülék 6,39 hüvelykes AMOLED képernyőt kapott, az ujjlenyomat-olvasó a képernyő alatt van. A szelfi kamera egy motorikusan kiemelkedő 20MP-es szenzor. Hátul három kamerát találunk: egy 48MP-es normál, egy 13MP-es ultra széles-látószögű és végül egy 8MP-es telefotó lencsét.

A 4000 milliamperóra kapacitású akkumulátort 27 wattal lehet tölteni, szoftveresen Android 9.0 Pie rendszerre épülő MIUI 10-et kapott a telefon.

Spanyolországban már előrendelhető, de az Amazonon is fent van már. Érdekesség, hogy Olaszországban a piros verziót csak a Mi.com weboldalon tehetjük a kosarunkba. A  Mi 9T Pro Magyarországi premierje szeptemberben esedékes, az itthoni ára egyelőre nem ismert. Ha lesz hivatalos magyar ár, hírt adunk róla.

Ti vártátok már a Mi 9T Prót? Ha kíváncsiak vagytok, mire is képes a Mi 9T, lessetek rá Laci videójára:

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!