Hirdetés

Az idei WWDC június 3-tól június 6-ig fog tartani, viszont az átlagfelhasználók számára legfontosabb híreket tegnap este jelentette be az Apple. Az idei évtől 3 nagy eseményre számíthatunk minden évben. Egy hardver bemutató, egy szolgáltatásokkal foglalkozó és végül egy szoftvereket középpontba helyező esemény, ez utóbbi ezen írás tárgya is: a WWDC. Elég hosszúra nyúlt a bemutató, de volt is bőven mit leleplezni, nem is vártunk kevesebbet a világ egyik vezető tech vállalatától.

Az iOS 13-ról és az iPadOS-ről külön cikkben számoltunk be, ebben a bejegyzésben az Apple óráira és az Apple TV-kre szánt rendszerekről lesz szó.

watchOS 6

Minden eddiginél több számlapot tudunk majd letölteni, a személyre szabás pedig továbbra is opció marad. Saját alkalmazásboltot kap az Apple Watch, ezzel még önállóbb termék jön létre, nem kell állandóan nálunk legyen a mobilunk. A fitnesz és egészséget monitorozó alkalmazások felülete megújul, a nőkre külön is gondoltak, ezentúl követhetik a menstruációs ciklusaikat is, ha épp arra van szükségük. Ezek után ne mondja senki, hogy az Apple csak a férfi vásárlóira gondol.

tvOS 13

Az AppleTV+ szolgáltatás ősszel fog megérkezni, le is nyomtak egy új promót, az egyik saját gyártású szériájukhoz a For All Mankindhoz, mely az amerikai-orosz űrversenyt helyezi új nézőpontba. Megérkezik a több felhasználó támogatás, mindenki a családban így személyre szabott ajánlatokkal fog találkozni a saját felületén, melyek között könnyen tudunk majd ugrálni. Aki esetleg játszani szeretne a tévén, az is örülhet, ugyanis támogatva lettek az Xbox és PS kontrollerek.

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.