A két új iPad után az Apple bemutatta az Apple Watch Series 7-et is fényesebb kijelzővel, vékonyabb kávákkal és strapabíróbb kivitellel.

Idén az Apple Watch leginkább külsőt tekintve változott, a legszembetűnőbb, hogy a kijelző körüli kávák vékonyabbak lettek, ami új számlapoknak, illetve nagyobb kihasználható területnek ad lehetőséget, de az sem elhanyagolható, hogy az Always on kijelző 70%-kal fényesebb lett az új generációnál.

Az egyik hasznos újdonság – ami a nagyobb kijelzőnek is köszönhető – a teljes méretű QWERTZ billentyűzet, ami eddig nem volt opció.

Az Apple Watch Series 7 fizikai méreteit tekintve nem változott az elődhöz képest, tehát ugyanazok a szíjak jók lesznek hozzá, de persze új szíjakkal is bővült a porfólió. A Series 7 IP6X és WR50 tanúsítványoknak is megfelel, tehát por- és vízálló. Teljesen új aktivitásmérési vagy szenzoros funkciót nem kaptunk, tehát az új óra ugyanazokat méri, amit a Series 6.

Ami pedig az üzemidőt illeti, továbbra is adott az Apple által ígért 18 óra, azonban a töltésen javítottak, 33%-kal gyorsabban pumpálható fel az új okosóra, 45 perc alatt 80% megy bele.

Az új Apple Watch Series 7 még idén ősszel kapható lesz (pontos dátum még nincs) 399 dolláros indulóáron, az Apple hazai oldalán magyar árak még nincsenek. A lenti képen látható az aktuális Apple Watch felhozatal.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.