Hányszor hallottuk már ezt, ugye? De minél többször halljuk, annál valószínűbb, hogy tényleg megvalósul. Az idén ősszel érkező iPhone 13 Pro és Pro Max kapcsán azt pletykálják, hogy keskenyebb lesz a notch, illetve a kameraszigetet is kicsit átdolgozzák.

Az infók EverythingApplePrótól és Max Winebachtól származnak és ez alapján meg is alkottak egy 3D-s modellt. A kameradudor szintén kétszintű lesz, tehát a lencsék is minimálisan kitüremkednek a hátlapból, de nem annyira mint az iPhone 12 szériánál. Fejleszteni fogják a képstabilizálást is egy olyan funkcióval, ami az alanyag megpróbálja középen tartani.

Az Apple a hírek alapján nagyon sokat ölt a portré mód fejlesztésébe, a LiDAR szenzor adataival még tisztább szeparációt kaphatunk, a portré mód videóknál is elérhető lesz. Az új iPhone-ok asztroszürke színe még sötétebb lehet és Winebach szerint az Apple egy narancs színárnyalatot is tesztel, de nem lát rá sok esélyt, hogy meg is fog jelenni a piacon. Ezenkívül beszélnek nagyobb akkumulátorról, 1 TB tárhelyről, kisebb alaplapról és a TouchID esetleges visszatéréséről is.

Az iPhone 12 mini ugyan nem volt annyira sikeres, mint remélték, de idén is várható egy új mini.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.