Hirdetés

Minél közelebb kerülünk a február 11-i bemutatóhoz, annál több szivárgás várható a Samsung új S-szériás triójáról. A netre már egy rövid hands on videó is felkerült, amiben a Galaxy S20-at forgatják, ebből kiderült, hogy tényleg téglalap alakú kameraelrendezés lesz a hátlapon, az előlapon pedig Infinity-O kivágással fogunk találkozni, ami ugyebár a Note10-nél debütált.

Egy XDA fejlesztőnek köszönhetően most újabb specifikációk láttak napvilágot, melyek közül a legizgalmasabb a 120Hz-es kijelző. A OnePlus 7 Pro megjelenése után ez volt az a funkció, amit minden okostelefonban vártam, hogy legyen legalább 90Hz a képernyő képfrissítése a szokványos 60Hz helyett, ugyanis ezzel sokkal fürgébbnek tűnik a telefon, a tartalom szinte folyik a kijelzőn. A Samsung az idei S-szériánál ezt meglépi, sőt egyből 120Hz-re fog ugrani, ezt egy képernyőkép is megerősíti.

A Galaxy S20+ kijelzője 20:9 képarányú lesz, a felbontása pedig 3200 x 1400 pixel, még egy fotó is felkerült a mobilról, amint az S10+ mellett pózol.

A magas képfrissítéshez illik egy nagyméretű akkut is tenni, a Galaxy S20+-ban ez 4500 mAh kapacitású lesz. A kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasó hasonló méretű, mint az elődöknél, de arról nem beszéltek még, hogy marad az S10-nél debütált ultraszonikus megoldás vagy áttérnek az optikaira.

A Samsung a Note10-nél kivette a jack csatlakozót, ami sajnos az idei S-szériánál sem lesz vendég, de a piac is változott annyit az elmúlt pár évben, hogy az emberek inkább TWS fülhallgatót vesznek, a vezeték nélküli szabványok is fejlődtek annyit (Qualcomm aptX), hogy a válaszidő szinte minimális lehessen. Február 11-én minden kiderül az új Galaxy S20 családról és az összecsukható Galaxy Z Flipről (Bloom helyett várhatóan ez lesz a neve).

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.