A napokban vázlatok jelentek meg az állítólagos iPhone SE 2-ről, amelyek arról árulkodnak, hogy valóban megkapja az iPhone X dizájnját. A bal oldali vázlat az iPhone SE, míg a jobb oldali lenne a frissített változat. A látványterven szerepel az iPhone X-szerű bemetszés, plusz a Touch ID is hiányzik az előlapról, így az következtethető, hogy Face ID-t kap a készülék. Továbbá a 3,5 milliméteres jack-csatlakozó sem található a telefonon, így vélhetően a frissített iPhone SE is Lightning EarPodszal került a boltokba.

A vázlatok tökéletesen megegyeznek a Weibo weboldalán található videóval, amelyen állítólag az iPhone SE 2 pózol. A frissített iPhone SE a pletykák szerint egy kicsit nagyobb, 4,2 hüvelykes kijelzővel bír majd, valamint várhatóan a 2016-os A10 Fusion chipsetet birtokolja majd. Szeptemberben három új modellt adhat ki az Apple, a szóbeszédek szerint, mindhárom telefon örökölni fogja az iPhone X jellemzőit. Ming-Chi-Kuo szerint egy 5,8 hüvelykes iPhone Xs, egy 6,5 ​​inches iPhone Xs Plus és egy 6,1 hüvelykes iPhone 9 szerepel majd a 2018-as palettán, és mind rendelkezni fog TrueDepth kamerával, illetve Face ID-val.

Az utóbbi modell LCD kijelzőt kap, valamint csak egyetlen hátlapi kamerája lesz és nem kínál 3D Touch funkciót, ellenben a többi modellel, amelyek várhatóan OLED kijelzővel rendelkeznek majd, valamint dupla hátlapi egységet birtokolhatnak.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: