Hirdetés

A Motorola a One Vision után újabb Android One készülékkel jelentkezik, bemutatták a One Action-t. Az új mobilt néhány napja már a német Amazon lebuktatta, így sok újdonságot nem tartogatott a bemutató.

 

forrás: GSMARENA

A One Action 21:9-es képarányú, FullHD+ felbontású, 6,3 hüvelykes IPS-LCD kijelzőpanelt kapott. A hátlap alatt egy Exynos 9609-es SoC felel a gyors működésért, 4GB memória és 128GB tárhely társaságában. A duál-SIM-es verziók hibrid SIM-tálcát kaptak, ezenkél a modelleknél így le kell mondanunk a micro-SD bővíthetőségről.

A kamerás képességekre helyeződött a hangsúly, a célközönség ugyanis az aktívabb életet élő fiatalabb generáció. A bemutatón a hátsó 16MP-es ultra széles-látószögű kamera képességein volt a hangsúly, amivel sajnos nem lehet 4K-ban videót rögzíteni. Viszont a 1080p/60 képkockával felvett videók elég szépen stabilizáltak, ahogy az alábbi anyagban is látható.

https://youtu.be/zK09XvE_m0M

Videókat vehetünk fel 4K-ban a 12MP-es szenzorral, amivel képek is készíthetőek. Az ultra széles-látószögű szenzorral sajnos nem lehet képeket készíteni. A hátlapon található Motorola logóba került beépítésre az ujjlenyomat-olvasó.

A név ellenére nem kapott sajnos IP minősítést, szoftveresen Android 9.0 Pie operációs rendszert találunk, ami majdnem vegytiszta Android mivel a One Action az Android One program tagja. A 3500 milliamperóra kapacitású akkumulátort 10 wattal tudjuk majd tölteni USB Type-C kábel segítségével. A 3,5-es Jack kimenet a készülék tetején kapott helyet.

Augusztus 16-tól lesz kapható egyes európai országokban, illetve Brazíliában és Mexikóban. Körülbelül 84 ezer forintnyit kérnek majd el a One Action-ért. Kanada és az Egyesült Államok lakói október végéig  kell várjanak, ha hivatalos úton szeretnének hozzájutni a készülékhez.

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.